Lions Cage

Training Menu

Programul costă 45 RON și include 5-6 antrenamente săptămânale care includ antrenamente metabolice, cicluri de forță pe haltere, gimnastică și powerlifting, sesiuni de tehnică, antrenamente de bodybuilding și sesiuni de refacere activă.

Cost: 45 RON / lună

Butonul te va direcționa spre pagina de checkout unde poți finaliza comanda. Ulterior vei primi un email cu instrucțiuni privind modul în care poți accesa programul.

Beneficii TRAINING MENU

Pe lângă TRAINING MENU mai poți alege și alte programe complementare:

1. Training MENU + Online COACHING (1-on-1)

Opțiunea de Online Coaching îți oferă posibilitatea de a lucra îndeaproape cu mine folosindu-ne de ajutorul tehnologiei. Dacă te-ai decis să alegi această variantă vei completa un formular pe care îl vei primi după comandă, iar eu te voi contacta personal. 

Vom face o evaluare inițială a condiției tale fizice, vom stabili următoarele obiective și vom concepe un plan de antrenament potrivit pentru tine. Fiind o colaborare care se desfășoară la distanță, aceasta va include: apeluri video / audio regulate, comunicare pe WhatsApp oricând este necesar, analiza video a exercițiilor și explicații amănunțite ale acestora, îndrumări în legătură cu planul alimentar și alte resurse care ne vor duce în cel mai eficient mod la îndeplinirea obiectivelor. 

Eu voi răspunde la mesaj în maxim 24 ore.

Robert Dobai, antrenor principal
Lions Cage Training Menu

Cost: 440 RON / lună

2. Antrenamente personale 1 la 1

Alege această opțiune dacă dorești să beneficiezi direct de expertiza mea. Vom lucra împreună, personal, pentru a-ți atinge obiectivele de fitness.

Completează formularul și te voi contacta pentru o ofertă personalizată!

Ai cumpărat deja Training MENU?
Loghează-te aici pentru a accesa antrenamentul!

Află mai multe detalii

Detalii generale

Folosind combinații de exerciții complexe care necesită o deosebită atenție la detalii din partea ambelor părți, îți promitem cele mai bune rezultate cu condiția ca tu să fi o persoană antrenabilă.

O persoană antrenabilă este mereu dornică să învețe lucruri noi, ascultă cu strictețe sfaturile antrenorilor, este dispusă să renunțe la obiceiurile actuale și să le înlocuiască cu altele noi, este comunicativă, respectuoasă, muncitoare și răbdătoare!

În ce constă programul?

  1. 5-6 antrenamente săptămânale care includ antrenamente metabolice, cicluri de forță pe haltere, gimnastică și powerlifting, sesiuni de tehnică, antrenamente de bodybuilding și sesiuni de refacere activă.
  2. Fiecare antrenament durează între 60 și 90 minute.

Cum funcționează?

Trebuie să cumperi programul folosind butonul roșu de mai sus și să fii logat(ă) în cont pentru a accesa programul COMPETITOR.

Spor!

Cui se adresează?

Programul se adresează persoanelor de orice vârstă, începând cu copii și ajungând la bunici.

Adică oricine dorește să aibă un stil de viață sănătos, o capacitate de efort pregătită să susțină toate activitățile zilnice, o musculatură capabilă să preia sarcina articulațiilor și lista de beneficii poate continua.

Despre librăria video

Urmează să ne completăm librăria video disponibilă pe pagina de antrenament cu clipuri instrucționale în limba română despre fiecare exercițiu.

Acestea vor conține mai multe versiuni de încălzire, strategii de abordare a antrenamentelor și alte materiale create de noi care vor fi puse la dispoziția voastră imediat ce sunt pregătite.

Ne dorim să facem acest program cât mai accesibil și ușor de înțeles de către cei care nu cunosc încă terminologia din domeniu sau limba Engleză, astfel încât să-l poată urmări oricine își dorește. Ne grăbim să facem acest lucru în cel mai scurt timp posibil.

De ce este scris în Limba Engleză?

Programul este scris în limba Engleză deoarece acești termeni sunt incluși în limbajul universal din lumea fitness-ului și oricine își dorește rezultate bune trebuie să se familiarizeze cu ei.

Nu-ți fă griji! Pe pagina de antrenament îți punem la dispoziție și un dicționar de termeni care te va ajuta în înțelegerea lor rapidă și eficientă.

Efortul de a înțelege acești termeni universali te va ajuta să înțelegi foarte bine orice exercițiu și vei descoperi în scurt timp senzația de control asupra corpului tău, dorința de a învăța mai mult și de a progresa într-un ritm constant, sigur și sănătos.

Note de final

Unul dintre cele mai importante obiective ale acestui program și al sălii noastre în general este să ajutăm oamenii să devină independenți vis-a-vis de antrenamentul propriu, să obțină cunoștințele necesare pentru a se antrena în orice situație, să înțeleagă cum funcționează corpul, să învețe tehnica corectă de execuție pe care să o folosească cu rigurozitate și chiar de a transmite mai departe celor apropiați interesul în acest stil de viață.

Începe de aici, ai răbdare cu procesul de transformare, fi constant și perseverent în legătură cu antrenamentele tale, cu nutriția și cu odihna. Ia cele mai bune decizii în ceea ce privește sănătatea ta și oricât de greu ar părea la început, îți garantăm că este posibil.

Orice obicei nou are nevoie de timp pentru a fi implementat. Durează între 14 și 21 de zile până când creierul și corpul tău se vor obișnui cu noii stimuli. La început ai nevoie de voință, iar pe parcursul procesului de transformare trebuie să intervină entuziasmul. Da, există multă bucurie în a face antrenamente regulate, a mânca sănătos și a te odihni suficient. 

Ai nevoie de cont pentru a vedea pagina de exerciții a acestui program. Loghează-te în cont sau creează unul nou pe pagina CONTUL MEU!