Lions Cage Training Menu

Antrenament acasă

#StaiAcasă, dar continuă să te antrenezi!

Prin intermediul programului nostru online “Meniul leilor” ne dorim să împărtășim experiența pe care am acumulat-o în sală antrenând sute de persoane de-a lungul timpului. Programul vine în varianta fără echipament și varianta cu echipament minim.

Preț: / 30 zile

Apasă pe buton și finalizează plata abonamentului. După confirmarea plății vei primi un email cu instrucțiuni. Plata abonamentului îți asigură acces 30 zile la programul de antrenament.

Ai cumpărat deja abonamentul?
Loghează-te în cont și accesează programul!

Nu te-am convins încă?
Studiază un exemplu de program!

Află mai multe detalii

Detalii generale

Folosind combinații de exerciții complexe care necesită o deosebită atenție la detalii din partea ambelor părți, îți promitem cele mai bune rezultate cu condiția ca tu să fi o persoană antrenabilă.

O persoană antrenabilă este mereu dornică să învețe lucruri noi, ascultă cu strictețe sfaturile antrenorilor, este dispusă să renunțe la obiceiurile actuale și să le înlocuiască cu altele noi, este comunicativă, respectuoasă, muncitoare și răbdătoare!

Programul “ANTRENAMENTE ACASĂ” îți oferă două variante:

 1. Cu echipament minim (o bară de tracțiuni, una sau două gantere și o coadă de sărituri).
 2. Fără echipament (bodyweight)

În ce constă programul?

 1. 6 antrenamente săptămânale diferite, gândite și construite cu scopul de a-ți îmbunătăți toate calitățile fizice: rezistența, anduranța, forța, viteza, mobilitatea, flexibilitatea și coordonarea.
 2. Fiecare antrenament durează între 60 și 90 minute și vine însoțit de:
  • indicații video și scrise pentru încălzire generală și încălzire specifică;
  • indicații vis-a-vis de tehnica corectă de execuție a exercițiilor prin videoclipuri special concepute în acest sens;
  • sugestii și strategii de abordare a antrenamentului propriu-zis;
  • indicații pentru cooldown și refacere
 3. Acces în grupul online unde postăm rezultatele, le analizăm și discutăm eventualele nelămuriri.
 4. Materiale video cu:
  • demonstrații de antrenamente;
  • analiza de tehnică pe subiecții noștri;
  • sesiuni periodice de Q&A (întrebări și răspunsuri)

Cum funcționează?

Procesul e cât se poate de simplu și poate fi parcurs folosind orice dispozitiv dorești (telefon, laptop, tabletă).

 1. comanzi abonamentul folosind butonul roșu de mai sus;
 2. te loghezi pe site cu username-ul și parola primită prin email;
 3. accesezi pagina de antrenament și începi să lucrezi;
 4. în fiecare weekend noi adăugăm antrenamentele pentru săptămâna care urmează, iar tu le vei vedea pe pagină.

Cui se adresează?

Programul se adresează persoanelor de orice vârstă, începând cu copii și ajungând la bunici.

Adică oricine dorește să aibă un stil de viață sănătos, o capacitate de efort pregătită să susțină toate activitățile zilnice, o musculatură capabilă să preia sarcina articulațiilor și lista de beneficii poate continua.

Despre librăria video

În decursul lunii Aprilie urmează să ne completăm librăria video disponibilă pe pagina de antrenament cu clipuri instrucționale în limba română despre fiecare exercițiu.

Acestea vor conține mai multe versiuni de încălzire, strategii de abordare a antrenamentelor și alte materiale create de noi care vor fi puse la dispoziția voastră imediat ce sunt pregătite.

Ne dorim să facem acest program cât mai accesibil și ușor de înțeles de către cei care nu cunosc încă terminologia din domeniu sau limba Engleză, astfel încât să-l poată urmări oricine își dorește. Ne grăbim să facem acest lucru în cel mai scurt timp posibil.

De ce este scris în Limba Engleză?

Programul este scris în limba Engleză deoarece acești termeni sunt incluși în limbajul universal din lumea fitness-ului și oricine își dorește rezultate bune trebuie să se familiarizeze cu ei.

Nu-ți fă griji! Pe pagina de antrenament îți punem la dispoziție și un dicționar de termeni care te va ajuta în înțelegerea lor rapidă și eficientă.

Efortul de a înțelege acești termeni universali te va ajuta să înțelegi foarte bine orice exercițiu și vei descoperi în scurt timp senzația de control asupra corpului tău, dorința de a învăța mai mult și de a progresa într-un ritm constant, sigur și sănătos.

Note de final

Unul dintre cele mai importante obiective ale acestui program și al sălii noastre în general este să ajutăm oamenii să devină independenți vis-a-vis de antrenamentul propriu, să obțină cunoștințele necesare pentru a se antrena în orice situație, să înțeleagă cum funcționează corpul, să învețe tehnica corectă de execuție pe care să o folosească cu rigurozitate și chiar de a transmite mai departe celor apropiați interesul în acest stil de viață.

Începe de aici, ai răbdare cu procesul de transformare, fi constant și perseverent în legătură cu antrenamentele tale, cu nutriția și cu odihna. Ia cele mai bune decizii în ceea ce privește sănătatea ta și oricât de greu ar părea la început, îți garantăm că este posibil.

Orice obicei nou are nevoie de timp pentru a fi implementat. Durează între 14 și 21 de zile până când creierul și corpul tău se vor obișnui cu noii stimuli. La început ai nevoie de voință, iar pe parcursul procesului de transformare trebuie să intervină entuziasmul. Da, există multă bucurie în a face antrenamente regulate, a mânca sănătos și a te odihni suficient. 

Apasă pe buton și finalizează plata abonamentului. După confirmarea plății vei primi un email cu instrucțiuni. Plata abonamentului îți asigură acces 30 zile la programul de antrenament.

×

Cart