1. Ce facem noi?

O varietate de mișcări funcționale executate la o intensitate ridicată. Adică, o mulțime de antrenamente diferite, formate din mișcări  cu greutatea corpului și antrenamente cu greutăți. Combinăm exercițiile cardio cu gimnastica și cu exerciții ce includ greutăți.

2. Cine poate face acest sport?

Oricine, bineînțeles! Atât timp cât se află sub subravegherea unui antrenor pentru a le executa corect. Exercițiile funcționale se mulează în funcție de condiția fizică a fiecăruia.

3. Nu am făcut nici un sport, pot să mă apuc de exercițiile funcționale?

Absolut! Nu îți trebuie o pregătire sportivă, însă sunt avantaje dacă ai practicat înainte un sport. Toate au un început, nu te speria! Clasele de noastre sunt dedicate și celor ca tine. Este cel mai bun loc pentru a învăța noi abilități sportive.

4. Ce fac dacă am făcut sală înainte să mă apuc de acest sport?

Nu îți rămâne decât să treci la nivelul următor. Dacă ai o anumită perioadă petrecută într-o sală de fitness, înseamnă că, corpul tău este pregătit să înceapă clasele noastre.

5. Ce haine trebuie să port?

Îmbrăcăminte sport, astfel încât să te simți confortabil. Există îmbrăcăminte și încălțăminte specifică acestui sport. În cazul în care vrei acest lucru te poți consulta cu antrenorii noștri pentru a te îndruma. Ne dorim să ai mereu haine de schimb dacă știi că vei transpira mult în timpul antrenamentului, să ai încălțăminte de schimb (adidași curați), prosop curat și o sticlă cu apă.

6. Cât durează o clasă?

Diferă. La începători, intermediari și copii, antrenamentul durează 1 oră, iar la avansați 1 oră și jumătate. Fiecare antrenament începe cu aproximativ 15 minute de încălzire și 15 minute încălzire specifică, iar antrenamentul propriu-zis 20 de minute. La final 5-10 minute de stretching. Totul este cronometrat, inclusiv pentru a te hidrata, ori pentru a-ți trage sufletul.

7. Ce se întâmplă dacă am mai făcut exerciții funcționale înainte?

Ne bucurăm foarte mult. Bun venit în noua ta casă! Dacă ai făcut asta înainte, înseamnă că știi cum se fac exercițiile funcționale și poți trece la clasele de intermediari sau chiar avansați. Ca să vedem acest lucru, putem face o testare și în funcție de rezultatul testării noastre te îndrumăm spre clasa care ți se potrivește.

8. Mai pot să mă apuc de sportul acesta dacă am o leziune / operație?

Sigur că da! Frumusețea acestor exerciții funcționale este tocmai că ele pot fi ajustate și modificate în funcție de nevoile / problemele tale. Putem face un plan de antrenament special pentru tine ca să ne acomodăm cu problema / leziunea / operația pe care o ai.

9. Am auzit că exercițiile funcționale sunt periculoase, este adevărat?

Orice este făcut incorect poate fi periculos. Tocmai de aceea există clasa de începători pentru a învăța mișcările corecte și pentru a evita orice accident. Însă și la celelalte clase corectăm mișcarea incorectă. Antrenorul va fi mereu cu ochii pe tine pentru a executa corect excercițiile. Deci, acest sport făcut corect NU este periculos!

10. Sună tare interesant! Cum mă înscriu la clase?

Asta-i atitudinea pe care ne-o dorim! Bine ai venit în familia „leilor”. Ne poți contacta fie la numărul de telefon afișat în secțiunea „Contact”, fie ne poți trimite un e-mail sau poți completa formularul direct pe site. Ne găsești pe pagina de Facebook, Lions Cage Fitness, pe contul nostru de Instagram și Youtube. Pentru orice nelămurire, îți stăm la dispoziție pe orice platformă media. Abia așteptăm să ne antrenăm împreună!

Cu respect, 

Echipa Lions Cage Fitness

Contactează-ne