Robert Dobai

Fondator Lions Cage Fitness. Antrenor

Pentru mine, fitness-ul este totul. Am descoperit acest sport în 2013 prin intermediul unui prieten. De atunci viața mea are un rost și fiecare zi a început să conteze pentru că aveam o dorință arzătoare să învăț și să aplic cunoștințele acumulate. Odată ce informația a început să se adune și am devenit din ce în ce mai pregătit, m-am hotărât să încep să antrenez persoane cu care împărtășeam bucuria acestui sport. 

Scopul meu cu Lions Cage Fitness este să creez o comunitate cu un mod sănătos de gândire, să împart cu ei nenumăratele beneficii pe care sportul le oferă dacă este făcut cum trebuie. Vreau ca oamenii să înțeleagă că rezultatele nu se văd peste noapte, însă viața lor se poate îmbunătăți în fiecare zi dacă se antrenează corect!

Povestea noastră

Suntem uniți de același obiectiv încă din 2017. Antrenamentele noastre sunt pentru oricine, indiferent de vârsta pe care o ai sau nivelul de pregătire fizică. Tu doar trebuie să ne arăți voința, implicarea și încrederea, iar noi te ajutăm să devii cea mai bună versiune a ta!

Ar trebui să scriu câteva zile în continuu ca să pot exprima cât sunt de fericit și recunoscător că am alături așa oameni minunați. Fiecare dintre ei a venit la mine cu un obiectiv diferit în legătură cu fitness-ul și cred că au găsit puțin mai mult decât își doreau inițial.

Meseria mea este să-i antrenez doar pe cei care își doresc să fie cei mai buni! Pentru fiecare dintre noi, cel mai bun înseamnă altceva. Misiunea #LionsCageFitness este de a uni indivizi care tind spre excelență. Poate dintre ei, 1% tinde spre excelență în performanță sportivă, iar dacă se întâmplă, voi fi acolo să-i ajut.

În schimb, acest text este despre ceilalți 99%. Despre femeia care vrea să devină cea mai bună mamă, despre bărbatul care vrea să se joace cu nepoții la vârsta de 70 de ani și nu doar să-i privească sau despre tânărul doctor, inginer, avocat care este conștient că, corpul este templul minții și trebuie îngrijit cu mare atenție zi de zi, iar exemplele pot continua la nesfârșit.

În concluzie, suntem uniți de același obiectiv. Să fim cea mai bună versiune a noastră, lăsând în urmă o lume mai bună!

Cu respect,
Robert Dobai – Fondator

Vreau să mă antrenez!