Povestea noastră

Suntem uniți de același obiectiv încă din 2017. Lions Cage Fitness este locul în care învățăm să ne folosim corpul prin diverse exerciții funcționale care ne ajută să ne mișcăm și să ne simțim mai bine în fiecare zi. Antrenamentele noastre sunt pentru oricine, indiferent de vârsta pe care o ai sau nivelul de pregătire fizică. Tu doar trebuie să ne arăți voința, implicarea și încrederea, iar noi te ajutăm să devii cea mai bună versiune a ta!

Ar trebui să scriu câteva zile în continuu ca să pot exprima cât sunt de fericit și recunoscător că am alături așa oameni minunați. Fiecare dintre ei a venit la mine cu un obiectiv diferit în legătură cu fitness-ul și cred că au găsit puțin mai mult decât își doreau inițial.

Meseria mea este să-i antrenez doar pe cei care își doresc să fie cei mai buni! Pentru fiecare dintre noi, cel mai bun înseamnă altceva. Misiunea #LionsCageFitness este de a uni indivizi care tind spre excelență. Poate dintre ei, 1% tinde spre excelență în performanță sportivă, iar dacă se întâmplă, voi fi acolo să-i ajut.

În schimb, acest text este despre ceilalți 99%. Despre femeia care vrea să devină cea mai bună mamă, despre bărbatul care vrea să se joace cu nepoții la vârsta de 70 de ani și nu doar să-i privească sau despre tânărul doctor, inginer, avocat care este conștient că, corpul este templul minții și trebuie îngrijit cu mare atenție zi de zi, iar exemplele pot continua la nesfârșit.

În concluzie, suntem uniți de același obiectiv. Să fim cea mai bună versiune a noastră, lăsând în urmă o lume mai bună!

Cu respect,
Robert Dobai – Fondator

Vreau să mă antrenez cu voi!