crossfit-lions-cage-timisoara-festivitate-deschidere_0438

Festivitatea de deschidere a sălii – 25 Feb 2017

Lions Cage Fitness și-a deschis porțile sălii în 27 februarie 2017. La festivitatea de deschidere au venit atât profesioniști ai fitness-ului, profesori, antrenori cât și oameni noi fără cunoștințe în domeniu. Am primit feedback-uri pozitive atât din punct de vedere al locației, cât și a metodelor de predare.

Oamenii au participat la antrenamentul de Open 17.1 care este unul dintre cele 5 antrenamente de calificare la Fitness Regionals și mai apoi Fitness Games. Cu ocazia Open-ului fiecare practicant amator are ocazia să se testeze și să-si urmărească evoluția de la un an la altul, iar atleții profesioniști să încerce calificarea la Regionale. Îi invit sa încerce deoarece nu îi costă nimic, în schimb pot avea numeroase beneficii.

Datorită mișcărilor funcționale variate și executate la intensitate mare, mai pe scurt, datorită fitness-ului, viața de zi cu zi se îmbunătățește. De la niveluri de energie crescute în timpul zilei, la serviciu sau la joaca cu copilul în parc până la postura corectă de stat, de mers sau de lucru (cărat, ridicat, împins etc.).

De exemplu, obiectivul meu este să fac o genuflexiune cu o greutate de 200 kg pe spate, iar scopul bunicii mele este să se poată ridica singură de pe scaun. Deci, pentru a ne atinge obiectivele, amândoi avem nevoie de picioare puternice și sănătoase care se construiesc în sala de antrenament.

Mai jos avem câteva poze care au surprins momentul deschiderii sălii LIONS CAGE FITNESS!

 

Cu respect, 

Lions Cage Fitness

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on twitter
Share on email