Festivitatea de deschidere a salii Lions Cage Fitness

25 Februarie 2017, Timisoara

La festivitatea de deschidere au fost prezenți atât profesioniști ai fitness-ului, profesori, antrenori cât și oameni noi fără cunoștințe în domeniu. Am primit feedback-uri pozitive atât din punct de vedere al locației cât și a metodelor de predare.

Oamenii au avut ocazia sa participe la antrenamentul de Open 17.1 care este unul dintre cele 5 antrenamente de calificare la Fitness Regionals și mai apoi Fitness Games. Cu ocazia Open-ului fiecare practicant amator are ocazia sa se testeze și sa-si urmărească evoluția de la un an la altul, iar atleții profesioniști sa încerce calificarea la Regionale. Îi invit sa încerce deoarece nu îi costa nimic, în schimb pot avea numeroase beneficii.

Datorita “mișcărilor funcționale* constant variate și executate la intensitate mare” mai pe scurt datorita fitness-ului viața de zi cu zi se poate îmbunătății dramatic. De la niveluri de energie crescute în timpul zilei, la servici sau la joaca cu copilul in parc pana la postura corectă de stat, de mers sau de lucru ( carat, ridicat, împins etc.) De exemplu obiectivul meu meu este sa fac o genuflexiune cu o greutate de 200 kg pe spate, iar scopul bunicii mele este sa se poată ridica singura de pe scaun, în concluzie pentru a ne atinge obiectivele, amândoi avem nevoie de picioare puternice și sănătoase care se construiesc în sala de antrenament.

Robert