Before & After

Ca să crezi, trebuie să vezi! Iată transformările prin care au trecut „leii” noștri cu multă muncă, voință și dorință.

„Îmi doream o schimbare pentru că mă săturasem de rutina monotonă dintr-o sală de fitness obișnuită.

Pierdeam timpul stând de vorbă cu colegii de antrenament, nu aveam un program fix al antrenamentelor, făceam aceleași exerciții fizice, la aceleași aparate.

Petreceam două ore și jumătate în sală, în vestiar și mi-am dat seama că nu aveam progresele pe care mi le doream. Am ales să vin în Lions Cage Fitness și într-o lună și jumătate am descoperit exact ce îmi doream. Aici, mi-am depășit limitele, am devenit motivat și organizat.

Îmi place că particip la antrenamente într-un cadru organizat, disciplinat. Robert Dobai îmi oferă un progres garantat pentru atingerea obiectivelor mele. Ne supraveghează atent, ne îndrumă și este serios.”

- Jigovan Adrian

„Deși am auzit înainte de acest sport, mai multe am aflat în 2017 când am văzut documentarul „The Fittest on Earth” pe Netflix.

Abia după doi ani mi-am făcut curaj să mă apuc. Am vrut să devin mai fit, având în vedere că în șase luni urma să se nască băiatul meu și voiam să fiu în stare să fac diverse activități cu el.

A început să îmi placă foarte mult și să mă dedic la fel de mult. Cu o alimentație corectă, au apărut și rezultatele, atât fizice cât și mentale.”

- Răzvan Rusneac

„Înainte de a veni în Lions Cage Fitness, am încercat mai multe sporturi și pe mine m-a avantajat la antrenamente.

La început a fost doar un hobby, dar cu timpul s-a transformat într-un mod de viață. Mi-am dorit să performez mai mult și automat mi-am schimbat alimentația într-una mai sănătoasă.

Toate astea cu sprijinul lui Robert Dobai. Este un antrenor care nu urmărește doar performanțele, este un antrenor căruia îi pasă și își dorește să practici acest sport și peste 10 ani.”

− Goran Pljoskar

„Am rămas extrem de plăcut de câtă susținere am primit din partea antrenorului, cât și de la cei care erau avansați față de mine.

Am învățat pe propriul corp că nu există „NU POT”, ci doar „NU VREAU”.

Toate aceste bariere au fost depășite când am realizat de ceea ce sunt capabil.”

− Adrian Pantea

Arată și altora!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Vreau să văd poze