Antrenori

Cunoaște antrenorii Lions Cage Fitness!

Robert Dobai

Fondator Lions Cage Fitness. Antrenor

Pentru mine, fitness-ul este totul. Am descoperit acest sport în 2013 prin intermediul unui prieten. De atunci viața mea are un rost și fiecare zi a început să conteze pentru că aveam o dorință arzătoare să învăț și să aplic cunoștințele acumulate. Odată ce informația a început să se adune și am devenit din ce în ce mai pregătit, m-am hotărât să încep să antrenez persoane cu care împărtășeam bucuria acestui sport. 

Scopul meu cu Lions Cage Fitness este să creez o comunitate cu un mod sănătos de gândire, să împart cu ei nenumăratele beneficii pe care acest sport le oferă dacă este făcut cum trebuie. Vreau ca oamenii să înțeleagă că rezultatele nu se văd peste noapte, însă viața lor se poate îmbunătăți în fiecare zi datorită acestei metode de antrenament!

Dennis Blaj

Antrenor Lions Cage Fitness

Salut! Sunt Dennis Blaj și iubesc sportul. De-a lungul timpului am practicat mai multe sporturi, însă aici mă regăsesc. Îmi place acest tip de sport deoarece fiecare antrenament este diferit și mă ajută foarte mult în activitățile cotidiene. Practicând acest gen de sport, te menții sănătos, devii mai agil, mai puternic și te împinge să îți testezi limitele fizice și mentale la fiecare antrenament.

Dacă vrei să vezi de ce este în stare corpul tău, te aștept în sala noastră de Fitness, Lions Cage!

„When you think that you are done, you’re only 40% in to what your body is capable of doing” – David Goggings

Raul Romaș

Antrenor Lions Cage Fitness

Salut! Mă bucur să te întâlnesc. Am început să fac sport de la o vârstă fragedă și, de atunci, fie că a fost tenis, fotbal sau doar un simplu workout în parc, senzațiile și experiențele trăite atunci au avut un rol important în dezvoltarea mea. Totuși, acest sport m-a convins chiar în timpul unei perioade dificile, el fiind dator de refacerea mea completă după o accidentare și o operație gravă la genunchi.

De atunci, multe bariere au fost trecute și multe experiențe au ajustat la creșterea performanțelor mele fizice, dar și ca persoană. Fiind parte importantă din evoluția mea, am hotărât să mă axez pe exercițiile funcționale și să ajut la dezvoltarea celor din jur. Dă-i o șansă!

Vreau să urmăresc vlogurile voastre